Nogle få ord

Om os

Welcome

Hvad er RAP om KAP Fyn?

RAP om KAP er et andevæddeløb med plastikænder på Odense Å, hvor alle interesserede kan købe et ANDelsbevis (lodseddel) og dermed deltage i konkurrencen om flotte gevinster.

Alle solgte ANDelsbeviser har et unikt nummer tilknyttet, som svarer overens med et nummer på en gul and i andevæddeløbet.

IMG 6379
IMG 6416

Sådan startede RAP om KAP

Konceptet stammer fra Canada, hvor det kaldes Rubberduck Race. Scleroseforeningen tog konceptet til sig i 1997, hvor det sidenhen er blevet udviklet til en dansk model. RAP om KAP Fyn har eksisteret og været afholdt årligt siden 1998.

Sådan er RAP om KAP Fyn opbygget

RAP om KAP Fyn bliver arrangeret af en gruppe af frivillige mennesker. Arrangementet bygger på et samarbejde mellem de fire fynske lokalafdelinger, hvoraf de ledende frivillige kræfter indgår i en styregruppe, som står med den overordnede planlægning og ansvaret for afviklingen. Udover samarbejdet mellem lokalafdelingerne, så samarbejder RAP om KAP Fyn også med en lang række af partnere, hvis bidrag er essentielt for, at vi kan afholde arrangementet.

Overskuddet fra RAP om KAP Fyn går ubeskåret til forskning i sclerose uddelt af Scleroseforeningen.

Det sker på dagen

I løbet af dagen vil der være en række forskellige aktiviteter for både store og små. Vi har både udefrakommende underholdning og musikalske indslag på programmet. Derudover, er der en række salgsboder med bl.a. forplejning og merchandise, samt informationsboder der giver et større indblik i livet med sclerose.

0 +
Projects Done
0
Happy Clients
0 +
Plants Types
0
Trees Planted

Du finder os her