Nogle få ord

Om os

Welcome

Hvad er RAP om KAP Fyn?

RAP om KAP er et andevæddeløb med plastikænder på Odense Å, hvor alle interesserede kan købe et ANDelsbevis (lodseddel) og dermed deltage i konkurrencen om flotte gevinster. Alle ænderne genbruges fra år til år.

Alle solgte ANDelsbeviser har et unikt nummer tilknyttet, som svarer overens med et nummer på en gul and i andevæddeløbet.

Stemningsbillede fra pladsen 2022
Gurli Gris

Sådan startede RAP om KAP

Konceptet stammer fra Canada, hvor det kaldes Rubberduck Race. Scleroseforeningen tog konceptet til sig i 1997, hvor det sidenhen er blevet udviklet til en dansk model. RAP om KAP Fyn har eksisteret og været afholdt årligt siden 1998.

Sådan er RAP om KAP Fyn opbygget

RAP om KAP Fyn bliver arrangeret af en gruppe af frivillige mennesker. Arrangementet bygger på et samarbejde mellem frivillige kræfter der ønsker at gøre en forskel for mennesker med sclerose, hvoraf de ledende frivillige kræfter indgår i en styregruppe, som står med den overordnede planlægning og ansvaret for afviklingen. Udover samarbejdet mellem de mange frivillige, så samarbejder RAP om KAP Fyn også med en lang række af partnere, hvis bidrag er essentielt for, at vi kan afholde arrangementet.

Overskuddet fra RAP om KAP Fyn går ubeskåret til forskning i sclerose uddelt af Scleroseforeningen.

Herunder kan du læse mere om de 4 fynske scleroseforeningslokalafdelinger. De har forskellige aktiviteter, samt kan hjælpe mennesker med sclerose og deres pårørende.

Det sker på dagen

I løbet af dagen vil der være en række forskellige aktiviteter for både store og små. Vi har både udefrakommende underholdning og musikalske indslag på programmet. Derudover, er der en række salgsboder med bl.a. forplejning og merchandise, samt informationsboder der giver et større indblik i livet med sclerose.

0 +
Projects Done
0
Happy Clients
0 +
Plants Types
0
Trees Planted

Du finder os her