Nye tiltag de sidste par år, giver flere penge til forskning…

På Fyn gennemfører vi RAP om KAP for 24. gang🐥. I år bliver det et normalt RAP om KAP 👏🏼 i modsætning til den Light version, vi gennemførte i 2020 uden taler, underholdning og publikum. RAP om KAP Light gav et pænt overskud, men publikums medvirken var savnet. Der var ikke så meget stemning og “markedsplads” over eventen.

Vi har et mål i 2021🙏🏻. Vi vil runde et samlet overskud på 2 millioner kr. Der er sket en MEGA udvikling gennem årene fra et årligt overskud i 1998 på kr. 9.600 nu til nu kr. 125.700

RAP om KAP er blevet et fynsk BRAND og en god forretning.

Der er kommet nye kræfter med nye og sprudlende ideer til de senere år – det har styrket eventen mærkbart.

Herunder er 3 nye tiltag til inspiration.

  • 2 måneder efter årets event skal vundne gevinster være afhentet. Derefter sælger vi de uafhentede gevinster på auktioner på vores Facebook. Det gav i 2020 et forøget overskud på kr. 11.515 kr. og i alt har det gennem de sidste 3 år tilført knap kr. 40.000 ekstra til forskning i sclerose💚.
    Auktionerne er en måde at holde RAP om KAP projektet og interessen kørende hele året.
  • I 2020 tog vi kontakt til vores lokale fynske superliga hold OB⚽️, der sponserede sidegevinster på hver 10. solgte ANDelsbevis til en samlet værdi af kr. 168.000 Sidegevinster var en ny ide, der vakte stor interesse og købelyst og ikke mindst gav mange muligheden for at komme.
    Det nye tiltag overraskede umiddelbart Spillemyndigheden, der naturligvis godkendte tiltaget. Vi fortsætter tiltaget fremover.
  • Succesen med kontakten til OB fulgte vi op på i 2021. Vi foreslog OB, at de donerede en signeret🖊 klubtrøje med superliga holdets autografer. Vi har trøjen på auktion, højeste bud er på 1.300 kr. og bud runden er ikke slut endnu, så hop ind og byd på vores facebookside, som slutter den 22.september https://www.facebook.com/rapomkap

Vi fortsætter med at øge salget af ANDelsbeviser på sociale medier. Så der er stor aktivitet på vores officielle hjemmeside, som også har fået en opgradering i år, facebook, Instagram og vores private sociale medier. Vi oplever stor og til tider utålmodig interesse før salget går i gang. RAP om KAP er et kendt event.

Hvis ikke du har besøgt os fysisk i Munke Mose i Odense, så synes vi, at du skal tage af sted d. 4. september og få en hyggelig dag, hvor der er plads til alle👨🏻‍🦽👨🏼‍🦼🚶🏼🧑🏽‍🦯, og hvor der er underholdning for både voksne og børn.

Hjemmeside
Hjemmesiden
Instagram
Instagram