Nogle få ord

Historien bag RAP om KAP

Welcome

Hvad er Rap om Kap

RAP om KAP eventet stammer fra Scleroseforeningen i Canada, hvor det kaldes Rubberduck Race. Scleroseforeningen i Danmark udviklede et dansk koncept i 1997, – læs mere her: sådan opstod andekapløbet der kæmper mod sclerose.

RAP om KAP har været afholdt årligt på Fyn siden 1998. Vi har løbende videreudviklet konceptet til en fynsk model – se faktaside om RAP om KAP. Eventet afholdes i Munke Mose, Odense, første lørdag i september og er rettet mod fynske borgere, studerende og andre interesserede, og har til formål at vise et bredt tilbud af muligheder for at deltage i kulturlivet. Således fik Scleroseforeningen et tilbud om at synliggøre sig ved denne lejlighed – en fantastisk mulighed for at komme i kontakt med mange mennesker og udbrede kendskab til sygdommen sclerose.

Scleroseforeningens fynske lokalafdelinger tegner arrangementet på Fyn, men alt hvad vi foretager os, er afstemt med landsforeningens forretningsgang, og det er nøje overvåget, at tilladelser i forbindelse med afvikling af lotteri, ølsalg m.m. er overholdt.

Vi har stor glæde af samarbejdet med – bl.a. Falck og Odense Kommune. Uden deres uvurderlige hjælp ville vi ikke kunne gennemføre arrangementet. Det samme gælder vore sponsorer, der donerer gevinsterne til RAP om KAP. Du kan se ANDelsbeviset (lodsedlen) andetsteds på hjemmesiden.

RAP om KAP indledes altid med en åbningstale og børnevenlig underholdning. Du kan se, hvem der har hjulpet os gennem årene.

RAP om KAP resulterer i et årligt overskud på mere end kr. 100.000,-. Overskuddet går til forskning og hjælper alle mennesker med sclerose.

RAP om KAP er blevet et FYNSK brand.

About Us 01
About Us 02
0 +
Projects Done
0
Happy Clients
0 +
Plants Types
0
Trees Planted

Overskud 1998-2020 – ialt: kr 1.889.969

Overskud statistik for Rap om Kap