110.946 gange tak = over 2 millioner til forskning i sclerose

Så er det 25. RAP om KAP Fyn🐥 godt overstået. Regnskabet er gjort op og vi har videresendt 110.946 kr. i år, og det er vi mega stolte over.

Det samlede indsamlede beløbet siden 1998 er 2.104.975 millioner kroner🤑.  som er gået direkte til forskning i sclerose.
Alle virksomheder der støtter enten ved at tilbyde en gevinst som sponsor eller som partner hjælper med at minimere udgifterne til driften, kan vi på ingen måder takke👍🏼 nok. Det er den største årsag til, at vi har indsamlet så meget, og dermed er kommet så langt med forskningen.
Men vi mangler stadigvæk, at finde årsagen🤔 til at så mange flere får sclerose især i Danmark, samt et stort ønske om at udrydde sygdommen eller finde den rette medicin, så mange flere ikke bliver udfordret fysisk og kognitivt.

Så er der også alle jer 😍, som støtter projektet ved køb af ANDelsbeviser, byde på auktioner, købe merchandise eller forplejning på dagen. Hvis ikke I gjorde det, ville vi på ingen måder have indsamlet det kæmpe beløb gennem alle årene. AF HJERTET TUSIND TAK FOR OPBAKNINGEN💚

Husk at der pt. er mulighed for at støtte på vores facebookside, ved at byde på uafhentede gevinster.

Find de gode auktioner på vores facebookside her

‼️ Skulle din virksomhed være interesseret i at blive sponsor eller partner i 2023, så send os en mail på info@rapomkapfyn.dk

Skaermbillede 2021 10 05 Kl. 15.58.45 203x300
Vores store oppustelige and
Stig Rossen med publikum
Stemningsbillede fra Munke Mose med Stig Rossen
Pladsen med tilskuere
Alle vores gæster til RAP om KAP Fyn 2022